Prémium Hungarikum minősítés

Prémium Hungarikum minősítés

Sok kiemelt, az egyetemes emberi kultúrát gazdagító értékünk van, amelyre büszkék lehetünk, amelyeket a magyarsággal azonosítanak, tehát vitathatatlan “magyar érték világlépték” HUNGARIKUMOK. A Hungarikum Szövetség a közfelkiáltásos hungarikum alkotókat fogja össze, segíti “az érték a mérték” jelmondata kiteljesítését, az értékalapú nemzeti közös többszörös kialakítását.

.Sok kiemelt, az egyetemes emberi kultúrát gazdagító értékünk van, amelyre büszkék lehetünk, amelyeket a magyarsággal azonosítanak, tehát vitathatatlan “magyar érték világlépték” HUNGARIKUMOK. A Hungarikum Szövetség a közfelkiáltásos hungarikum alkotókat fogja össze, segíti “az érték a mérték” jelmondata kiteljesítését, az értékalapú nemzeti közös többszörös kialakítását.

0
prémium hungarikum minősítés

Premium Hungaricum Egyesület mottója

A Premium Hungaricum Egyesület számára “premium” olyan minőségi terméket jelöl, mely azon túlmenően, hogy megfelel a nemzetközi minőségi követelményeknek, valamely tulajdonságában kiemelkedően több vagy jobb más, ezen követelmények szerint ugyancsak minőségi termékeknél.

Számunkra a “hungaricum” olyan, magyar gyártók által előállított, a hazai kulturális- és gasztronómiai hagyományhoz szorosan kapcsolódó terméket jelent, mely jellegzetesen magán hordoz egyedülállóan helyi, táj jellegű tulajdonságokat.

Ugyan akkor hiszünk abban, hogy hagyományőrzés és innováció együtt teremtenek maradandó értékeket  a jelen és a jövő számára.

Ezért a “hungaricum” számunkra magában foglal olyan újonnan felfedezett vagy hazai innováció eredményeképpen kifejlesztett termékeket is, melyek nemzetközi összehasonlításban is figyelemre méltóak, így autentikusan és sikeresen képesek hazánkat megjeleníteni.

Mit jelent nekünk a Prémium Hungarikum minősítés?

Bármilyen elismerés, amelynek a neve magába foglalja a Hungarikum szót, már kiemelkedő. Így a mi kis családi manufaktúránk is büszkén viseli ezt az elismerést már hosszú évek óta.

2014-ben ért minket az a megtisztelés, hogy megkeresett minket az Egyesület, hogy szeretnék elismerni a munkákat.

Így 5 gyümölcsborunk meg is kapta a Prémium Hungarikum minősítést:

Próbáljátok ki Ti is díjnyertes borainkat!

“A világ nem arra kíváncsi, hogyan utánozzuk, hanem arra, mi mit adunk a világhoz!”
(Birinyi József)
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial