Sápi gyümölcsbor

Rólunk

A SZŐLŐ BIRODALMÁN TÚL…

Magyarország első kézműves gyümölcsbor manufaktúrája vagyunk, ami rengeteg munka és családi összefogás eredményeként jött létre. Borainkat a legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel készítjük. Számunkra ez egy küldetés, melyben a családi örökségünket szeretnénk hozzátok eljuttatni. Ez a hagyomány már több generáción keresztül csiszolódik.

Számos díjat nyertünk már rangos belföldi és külföldi bor versenyeken, megmérettetéseken. Amire a legbüszkébbek vagyunk, az a Prémium Hungaricum védjegyoltalom, és a Magyar Kézműves Remek elismerés.

SÁPI CSABA (Tulajdonos/Borász)

Falun nőttem fel, mindent amit tudok a nagyszüleimtől, a szüleimtől tanultam. A kezdetekben külföldi cégeknél tettem szert tapasztalatra és ismerteimet bővítésére. Mindezek ellenére, a technológiát saját magam fejlesztettem ki. Hosszú idő után családi vállalkozást indítottam, amivel meg szeretném mutatni hogy 100% gyümölcsből, minőségi alapanyagokból milyen magas minőségű gyümölcsborokat lehet készíteni. Számunkra elképzelhetetlen, hogy termékeinkbe mesterséges aromákat, színezékeket tegyünk! Zéró Aroma, Zéró Színezék!

Boraimat lányomról neveztem el, ezzel fejezem ki fontosságát, tisztaságát, értékét az általam készített boroknak. Ajánlom boraimat azoknak akik szeretik a természetes ízeket, illatokat és figyelnek az egészségükre!

sápi csaba - gyümölcsbor
sápi tímea - gyümölcsbor

SÁPI TÍMEA (Borász)

Ismereteimet, tapasztalataimat a gyümölcsbor készítésről elsősorban a családomtól tanultam meg. Ezt a gyönyörű szakmát tanultam, illetve tanulom is, bor és pezsgő gyártó végzettségemmel. Gyakorlatot szereztem Burgundiában (a Michelangelo program keretében), ahol sok szakmai tapasztalatot gyűjtöttem. Számomra a legnagyobb kincs itthon van, szeretném ha mindenkihez eljutna ez a nagyság.

Örülök, hogy része lehetek egy olyan családi vállalkozásnak amiben megvalósíthatom önmagamat. Egy kis darabkát magamból, hazánkból!

Sápiné Hajnal Ilona (Ügyvezető)

Mindig kell egy biztos háttér. Ezt nyújtom én a családomnak. Enyém a papírmunka, a számlázás, az előkészítés. Így a többiek tudnak a gyümölcsborokra koncentrálni, hogy a legjobb minőséget adhassuk a kedves vevőinknek!

sápiné hajnal ilona - gyümölcsbor
5/5

“Minőségi terméket , minőségi embereknek”! Egészségükre!

Kézműves Manufaktúra

Tudni kell, hogy mi nem géppel palackozunk, dugózunk, kapszulázunk! Nincs palackozó gépsorunk, emberi kéz segítségével végezzük a munkát, mint régen.

Szeretjük a hagyományokat őrizni, tovább vinni! Több a munka vele, de minőségi termékünk megérdemli ezt az odafigyelést! Nem akarunk tömeggyártást, nem akarunk multikba bekerülni. A mi alapelvünk a minőség, mindennek felett! Próbáljuk minél tökéletesebbre fejleszteni tudásunkat, hogy vásárlóink megelégedve ihassák borainkat.

Maga a bor egy önmegvalósítás. Csodás dolog másoknak örömet szerezni azzal, hogy ha a mi boraink színt visznek mindennapjaikba.

Mi szigorúan csak első osztályú gyümölcsökkel foglalkozunk. Mert ugye rosszból nem lehet jót csinálni! Ez az első alapelvünk! Csakis 100% gyümölcs tartalommal dolgozunk, semmilyen íz-, vagy illatfokozót nem használunk.

Miért ilyen eper illatú és ízű a borunk? Azért, mert csupán csak eper van benne, és az is minőségi alapanyagból!

Tudj meg többet rólunk a facebook oldalunkon.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial