Magyar Kézműves Remek

Magyar Kézműves Remek

magyar kézműves remek

Mit kell tudni erről az elismerésről?

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2002-ben indította útra a pályázatot. A magyar kézműves hagyományok és adottságaik jobb hasznosítása érdekében született kezdeményezés részeként a kiemelkedő kézműves termékek alkotói a „Magyar Kézműves Remek” elismerő címben részesülhetnek.

A kézműves szakma teljes körét átfogó pályázati lehetőség értékét a szakmai elismeréssel való díjazás adja meg, marketing-, illetve megjelenési lehetőséget nyújtva. A díjak száma nincs korlátozva, a pályázók teljesítménye számít. A cím elnyeréséhez követelmény a termékek eredetisége, a nemzeti kultúrát őrző, egyedi értéket képviselő hagyományhűsége, a kivitelezés kiváló minősége és turisztikai hasznosíthatósága. Az elismerő oklevél mellett valamennyi díjazott lehetőséget kap arra, hogy használhassa a Magyar Kézműves Remek logót és termékéhez meghatározott tartalmú elismerő kártyát (termékcímkét) készíthessen.

0
Magyar Kézműves Remek elismerés

Mit jelent nekünk a ez a minősítés?

Ez egy állami elismerés, ami ezáltal kimondottan megtisztelő egy ilyen kis családi manufaktúra számára, mint amilyenek mi is vagyunk! Ezt az elismerést csak a mi gyümölcsboraink nyerték el Magyarországon, ami  szintén nagy büszkeséggel tölt el bennünket!

Mi, azaz a Sápi gyümölcsborok közül 5 fajta, 2016-ban nyerte el ezt a megtisztelő címet!

Íme a pillanat, amikor megkaptuk az elismerő oklevelet

magyar kézműves remek díjátadás

Próbáljátok ki Ti is díjnyertes borainkat!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial